מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 103 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
שילוב נפלא בין שוקולד לפקאן
- 1 להקציף את הביצים עם המלח, הסוכר וסוכר הוניל עד למרקם תפוח וחלק.
- 2 לנפות את הקמח עם אבקת השוקולית.
- 3 להוסיף את הפקאנים הגרוסים לקמח ולערבב.
- 4 להוסיף לסירוגין את הקמח והשמן בתנועות עטיפה לקצף.
- 5 להעביר את התערובת לתבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ (משומנת ומקומחת).
- 6 לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה עד להשחמת העוגה.
- 7 לערבב את המים החמים ונס הקפה, להוציא את העוגה מהתנור החם, להרטיב את העוגה בעודה חמה ולקרר היטב.
- 8 להמיס על אדים (בן-מארי) את השוקולד המריר ביחד עם השמנת המתוקה ונס הקפה, למרוח על העוגה ולקשט בפקאנים מסוכרים שלמים.
- 9 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.3% |
36.4% |
8.5% |
52.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב