דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 410 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה אמנון ברוטב עם תפוחי אדמה
מנת דג לארוחת הצהריים
  • 1 למזוג את המים למחבת גדולה, להוסיף את השמן, הכוסברה וכל התבלינים, להביא לידי רתיחה, לערבב היטב ולהנמיך את הלהבה.
  • 2 לסדר את הדגים ותפוחי האדמה ברוטב ולבשל במשך כ- 15-20 דקות, או עד שהרוטב יצטמצם לפי הצורך. להעביר לכלי הגשה ולקשט בפלחי לימון.
  • 3 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 16.2% 42.7% 37.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.21 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב