מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 410 גרם למנה\יחידה
- הדגים ותפוחי האדמה
- אמנון - 5 פילה - סה"כ (700 גרם)
- תפוחי אדמה - 5 יחידות בינוניות - סה"כ (845 גרם)
- הרוטב
- מים - 1½ כוסות - סה"כ (360 מ"ל)
- שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
- כוסברה - 1/2 צרור - סה"כ (46 גרם)
- מלח - 1/2 כפית שטוחה
- פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
- אבקת קארי - 1/4 כפית שטוחה - סה"כ (1 גרם)
- כורכום - 1/4 כפית שטוחה
- כמון - 1/4 כפית שטוחה - סה"כ (1 גרם)
- מיץ לימון - יחידה (30 מ"ל)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מנת דג לארוחת הצהריים
- 1 למזוג את המים למחבת גדולה, להוסיף את השמן, הכוסברה וכל התבלינים, להביא לידי רתיחה, לערבב היטב ולהנמיך את הלהבה.
- 2 לסדר את הדגים ותפוחי האדמה ברוטב ולבשל במשך כ- 15-20 דקות, או עד שהרוטב יצטמצם לפי הצורך. להעביר לכלי הגשה ולקשט בפלחי לימון.
- 3 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
3.7% |
16.2% |
42.7% |
37.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב