דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מנת דג לארוחת הצהריים

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 410 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 למזוג את המים למחבת גדולה, להוסיף את השמן, הכוסברה וכל התבלינים, להביא לידי רתיחה, לערבב היטב ולהנמיך את הלהבה.
  • 2 לסדר את הדגים ותפוחי האדמה ברוטב ולבשל במשך כ- 15-20 דקות, או עד שהרוטב יצטמצם לפי הצורך. להעביר לכלי הגשה ולקשט בפלחי לימון.
  • 3 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)430105
חלבונים (גרם)39.79 9.71
פחמימות (גרם)359
מתוכן סוכרים (גרם)1.68 0.41
שומנים (גרם)15.06 3.68
מתוכם שומן רווי (גרם)2.22 0.54
כולסטרול (מ"ג)79.8 19.47
נתרן (מ"ג)443.31108.18
סיבים תזונתיים (גרם)3.46 0.84
מים (גרם)317.1377.39
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)31.197.61
ויטמין B (מ"ג)11.992.93
ויטמין B1 (מ"ג)0.310.07
ויטמין B2 (מ"ג)0.150.04
ויטמין B3 (מ"ג)8.992.19
ויטמין B5 (מ"ג)1.850.45
ויטמין B6 (מ"ג)0.650.16
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)30.877.53
ויטמין B12 (מק"ג)2.60.64
ויטמין C (מ"ג)17.434.25
ויטמין E (מ"ג)1.410.34
ויטמין K (מק"ג)33.688.22
סידן (מ"ג)45.0310.99
ברזל (מ"ג)1.940.47
מגנזיום (מ"ג)86.4921.1
זרחן (מ"ג)360.2187.9
אבץ (מ"ג)1.110.27
אשלגן (מ"ג)1,153281.37
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.930.23
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.080.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.470.11
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.40.34
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.130.28

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 16.2% 42.7% 37.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.21 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
מה דעתך?