דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

17 מנות/יחידות, 58 גרם למנה\יחידה (15-18 לביבות גבינה (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
לביבות גבינה מתוקות אפויות
לביבות גבינת ריקוטה ביתיות
  • 1 לחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 לערבב את כל המצרכים בקערה עד שהם מתאחדים.
  • 3 לרסס מעט שמן על נייר אפייה בתבנית אפייה.
  • 4 להניח לביבות בתבנית בעזרת כף ולשמור על מרווח בין הלביבות מכיוון שהן מתפשטות באפייה.
  • 5 לאפות בתנור שחומם מראש למשך כרבע שעה עד שהן מעט משחימות.
  • 6 לצנן את הלביבות ולפדר באבקת סוכר לפי הטעם.
  • 7 מתקבלות לביבות גבינה מתוקות שכל ילד יאהב!
  • 8 בתיאבון חיוך
  • טיפים וגיוונים:
  • 1 ניתן להכין עם גבינת טוב טעם או טובורג במקום הריקוטה.
  • 2 ניתן לוותר על הצימוקים או להכין עם אוכמניות/חמוציות במקום.
  • 3 ניתן לשמור את הלביבות במקרר ולחמם מעט במיקרוגל לפני ההגשה.
  • 4 ניתן להכין עם קמח ללא גלוטן עבור צליאקים.
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם גבינת שמנת וקונפיטורת דובדבנים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.5% 12% 18.3% 69.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.14 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב