מצרכים למתכון
15 מנות/יחידות, 62 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל הסופגניות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סופגניות קטנות ומטריפות
- 1 ללוש את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק (להוסיף נוזלים רק לפי הצורך - הבצק צריך להיות עדין ורך).
- 2 להתפיח למשך כשעה או עד להכפלת הנפח.
- 3 לרדד את הבצק לעובי של 1 ס"מ, לקרוץ עיגולים עם כוס, לסדר את העיגולים על נייר אפייה בתוך תבנית גדולה ולתת לנוח כ- 20 דקות.
- 4 לטגן בשמן עמוק עד שמתקבל צבע שחום ויפה.
- 5 לקשט עם אבקת סוכר, שוקולד מומס, סוכריות צבעוניות או מה שמתחשק.
- 6 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בסופגניות לאחר הטיגון. ככל הנראה יש לטגן בשמן עמוק. הערך התזונתי לא כולל את התוספות לקישוט.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.1% |
24.1% |
10.5% |
65.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב