דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

18 מנות/יחידות, 92 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה אפויה מושלמת
הכי קלאסית - הכי טעימה
  • 1 מקציפים את החלבונים, מוסיפים את הסוכר (3/4 כוס) בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב אך לא נוקשה מדי.
  • 2 בקערה נפרדת מערבבים היטב את החלמונים, הגבינה, הקמח, הסוכר (1/4 כוס), סוכר הוניל, אינסטנט הפודינג וגרידת הלימון יחד.
  • 3 מוסיפים בהדרגה את קצף הביצים לתערובת הגבינה (אפשר ב- 3 פעמים) בתנועות קיפול.
  • 4 מרפדים תבנית בקוטר 24 ס"מ ברצועות נייר אפייה ליצירת דפנות גבוהות מהתבנית ומשמנים היטב. מניחים תבנית עם מים חמים בתחתית התנור.
  • 5 יוצקים את הבלילה לתבנית ואופים תחילה בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך כרבע שעה. מוציאים, מעבירים סכין בדפנות וממשיכים לאפות בחום של 160 מעלות עוד כשעה. מתקבלת עוגת גבינה אפויה נהדרת.
  • 6 בתיאבון חיוך
  • טיפים:
  • 1 רצוי לסנן נוזלים מהגבינות לפני השימוש.
  • 2 אפשר לרסק 10 עוגיות פתיבר ולפזר בתחתית (סופג לחות).
  • 3 למראה לבן של דפנות העוגה אפשר לעטוף את התבנית מבחוץ בנייר כסף.
  • 4 ניתן לאפות גם בתבנית חד פעמית בקוטר 24 ס"מ עם דפנות גבוהות משומנת בלי נייר אפייה.
  • 5 בתום האפייה רצוי להשאיר את העוגה עוד כשעה בתנור מבלי לפתוח את הדלת.
טיפ למתכון
ניתן לפדר באבקת סוכר (לא חובה).

ציוד נדרש: תבנית בקוטר 24 ס"מ.

הערך התזונתי לא כולל את פידור אבקת הסוכר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 14.6% 25.2% 60.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב