דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 441 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה אמנון ברוטב אדום פיקנטי
מנת דג אמנון נהדרת כמנה ראשונה
  • 1 לפרוס את העגבניות לפרוסות, לחתוך לרצועות את הפלפל האדום, לקלף את הלימון, לפרוס לפרוסות ולגלען, ולפרוס את שיני השום.
  • 2 לפזר בסיר סוטאז` רחב את העגבניות, הפלפל האדום, הלימון והשום, להניח מעל את הכוסברה ומעליה את הדגים.
  • 3 לערבב בקערה את המלח, הפפריקה, הכמון, הצ`ילי החריף, השמן והמים.
  • 4 למזוג את הרוטב האדום מעל הדגים.
  • 5 להביא לרתיחה ולבשל למשך כשעה על אש נמוכה מאוד (אפשר גם פחות זמן, למזוג מדי פעם מהרוטב על הדגים).
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.4% 35.2% 43.8% 17.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.57 (0.61 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב