מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 376 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
- 1 לחמם את השמן בסיר ולטגן קלות את הבצל הקצוץ.
- 2 להוסיף את שוקי העוף ולטגן קלות מכל צידי העוף.
- 3 להוסיף את העגבנייה הקצוצה, שיני השום וקוביות הדלעת.
- 4 להוסיף את המים והמלח ולהביא לרתיחה כעשרים דקות.
- 5 ליצור תערובת בקערית נפרדת מרסק העגבניות, מרק העוף, הפפריקה האדומה, מיץ הלימון והסוכר וליצוק לסיר.
- 6 לבשל כעשרים דקות נוספות.
- 7 לפני ההגשה לצקת לצלחת הגשה גדולה ולקשט במספר עלי פטרוזיליה שטופים.
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.5% |
21.5% |
57.3% |
18.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב