דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

13 מנות/יחידות, 154 גרם למנה\יחידה (10-15 קציצות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
קציצות בשר במחבת ברוטב עגבניות עדין
ארוחת צהריים טעימה לילדים
  • 1 לערבב את הבשר הטחון עם שאר מצרכי הקציצות (מלבד השמן לטיגון), ולהמתין כ- 20 דקות לספיגת הטעמים.
  • 2 ליצור קציצות בשר בגודל הרצוי, לסדר על מחבת גדולה משומנת ולטגן משני הצדדים עד להשחמה.
  • 3 לאותה המחבת להוסיף את העגבניות, הבצל והשום, לבחוש את התבלינים עם המים ולמזוג מעל. להביא לידי רתיחה, להנמיך את הלהבה ולבשל כ- 25 דקות עד שכל הנוזלים מתאדים.
  • 4 להעביר לכלי הגשה ובתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן לקשט בפטרוזיליה טרייה מעל.

שיטת ההכנה כוללת גם בישול. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5% 20.9% 40.1% 34%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.3 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב