שילוב נהדר בין שקדים לתותים
1. ממיסים את החמאה ומערבלים אותה עם אבקת הסוכר עד לקבלת קרם אחיד.
2. מוסיפים את הביצים אחת אחת, את תמצית הוניל וממשיכים עד לקבלת תערובת אחידה.
3. מערבבים את הקמח, השקדים ואבקת האפייה בקערה נפרדת.
4. מאחדים בין התערובות ומערבלים כמה שפחות עד לקבלת תערובת אחידה.
5. מעבירים לתבנית ודוחפים את התותים לתוך התערובת.
6. אופים כ- 30-35 דקות בחום של 170 מעלות עד שקיסם יוצא יבש.
7. בתיאבון
הערך התזונתי לא כולל את אבקת הסוכר.