מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 71 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אוורירית וטעימה
- 1 מקציפים את החלבונים ומוסיפים בהדרגה את הסוכר וסוכר הוניל, וממשיכים להקציף עד שנוצר קצף יציב. מוסיפים בהדרגה את החלמונים ומקציפים עד שנוצר קצף תפוח ובהיר.
- 2 מורידים את מהירות ההקצפה ומוסיפים את השמן בזרם דק, מיץ התפוזים ומיץ הלימון.
- 3 בסוף מוסיפים בהדרגה את הקמח התופח, אינסטנט פודינג הוניל וגרידת הלימון והתפוז בתנועות קיפול.
- 4 יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת בקוטר 24 ס"מ (אפשר גם לקמח מעט לאחר השימון), ואופים בחום של 170 מעלות (לא טורבו) למשך כ- 45 דקות.
- 5 בתיאבון
טיפ למתכון
ניתן לפדר באבקת סוכר (לא חובה).
הערך התזונתי לא כולל את אבקת הסוכר.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.2% |
28.1% |
10.8% |
60.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב