מצרכים למתכון
15 מנות/יחידות, 72 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל השושנים)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
כשרוצים להתפנק עם משהו טעים
- 1 לשים את כל מצרכי הבצק ומניחים בצד למנוחה של כשעה.
- 2 בינתיים מכינים את סירופ הסוכר ומשאירים אותו על להבה נמוכה.
- 3 מרדדים את הבצק לעלה דק מאוד, חותכים רצועות ארוכות, כורכים כל רצועה על מזלג בצורה רופפת, מכניסים לשמן עמוק וחם (ראו הערה לגבי כמות השמן במתכון), מסובבים את הבצק בעזרת המזלג עד שמגיע לצורת שושנה, משחררים את המזלג ומטגנים קלות עד להזהבה. כך מכינים את כל הרצועות.
- 4 טובלים כל שושנה בסירופ הסוכר ומפזרים סוכריות צבעוניות.
- 5 תיהנו!
כמות השמן במתכון הינה כמות מוערכת הנספגת בעוגיות לאחר הטיגון. יש לטגן בשמן עמוק.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
11.3% |
8% |
80.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב