דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 46 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות סחלב קלות להכנה
עוגיות טעימות וקלות
  • 1 להניח את כל המצרכים מלבד הקמח בקערה ולבחוש היטב.
  • 2 להוסיף את הקמח בהדרגה וללוש לבצק רך ועדין. במקרה והבצק רך מדי יש להוסיף עוד קמח.
  • 3 לאחד את הבצק לגוש, להניח על נייר אפייה, לגלגל לצורת גליל או שניים ולהכניס למקפיא לשעתיים.
  • 4 להוציא את הבצק, לחתוך לעוגיות בגודל הרצוי ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כרבע שעה או עד שהעוגיות מזהיבות.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: דף נייר אפייה לגלגול.

הערך התזונתי לא כולל את אבקת הסחלב. שיטת ההכנה כוללת גם הקפאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.7% 30.6% 9.6% 56.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.49 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב