דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 96 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת באונטי כשרה לפסח
עוגה טעימה ושוקולדית לפסח
  • 1 להמיס את השוקולד הלבן והחמאה במיקרוגל או בבן-מארי.
  • 2 לערבב את הקוקוס והקורנפלור ביחד.
  • 3 להקציף את החלבונים יחד עם 50 גרם סוכר עד לקצף יציב.
  • 4 לערבב 100 גרם סוכר יחד עם החלמון, הגבינה ותמצית הוניל.
  • 5 להוסיף לתערובת החלמונים את השוקולד ולערבב היטב.
  • 6 להוסיף לתערובת החלמונים והשוקולד את הקוקוס ולערבב היטב.
  • 7 לקפל את המרנג לתוך התערובת השנייה.
  • 8 להעביר לתבנית ולאפות בחום של 150 מעלות למשך כ- 45 דקות עד שתוקעים קיסם והוא לא יוצא עם בלילה נוזלית.
  • 9 הכנת הציפוי: להמיס את השוקולד המריר וההחמאה במיקרוגל או בבן-מארי. לערבב היטב ולמזוג מעל העוגה
  • 10 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אינגליש קייק אחת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 47.9% 7.3% 41.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.98 (1.04 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב