מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 86 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אין על עוגות תפוזים
- 1 להקציף במיקסר את החלבונים עד לקבלת קצף, ולהוסיף לאט לאט ובהדרגה את הסוכר (לא בבת אחת). להמשיך להקציף עד לקבלת קצף יציב.
- 2 בקערה נפרדת לערבב היטב את החלמונים עם סוכר הוניל, השמן והקמח המנופה. להוסיף את מיץ התפוזים ומיץ הלימון, ולהמשיך לערבב היטב.
- 3 להוסיף אל קערת החלמונים בשלושה חלקים את קציפת החלבונים: שליש ראשון להשוואת טמפ`, שליש שני ושליש אחרון בצורת "עטיפה".
- 4 להוסיף את גרידת התפוז וגרידת הלימון ולערבב היטב.
- 5 לשמן תבנית אפייה ולהעביר לתוכה את הבלילה. לתת מעט "מכות" עם התבנית על השיש ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כשעה (תלוי בסוג התנור). לבדוק עם קיסם - צריך לצאת לח עם מעט פירורים.
- 6 לאחר שהעוגה התקררה לבזוק מעליה אבקת סוכר לפי הטעם.
- 7 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: כוס מידה אוניברסלית + כל תבנית שיש בבית.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.1% |
28.9% |
8.3% |
62.7% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב