אין על עוגות תפוזים
1. להקציף במיקסר את החלבונים עד לקבלת קצף, ולהוסיף לאט לאט ובהדרגה את הסוכר (לא בבת אחת). להמשיך להקציף עד לקבלת קצף יציב.
2. בקערה נפרדת לערבב היטב את החלמונים עם סוכר הוניל, השמן והקמח המנופה. להוסיף את מיץ התפוזים ומיץ הלימון, ולהמשיך לערבב היטב.
3. להוסיף אל קערת החלמונים בשלושה חלקים את קציפת החלבונים: שליש ראשון להשוואת טמפ`, שליש שני ושליש אחרון בצורת "עטיפה".
4. להוסיף את גרידת התפוז וגרידת הלימון ולערבב היטב.
5. לשמן תבנית אפייה ולהעביר לתוכה את הבלילה. לתת מעט "מכות" עם התבנית על השיש ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כשעה (תלוי בסוג התנור). לבדוק עם קיסם - צריך לצאת לח עם מעט פירורים.
6. לאחר שהעוגה התקררה לבזוק מעליה אבקת סוכר לפי הטעם.
7. בתיאבון