דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 268 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
דג חריף
  • 1 יוצקים רבע כוס שמן למחבת טפלון.
  • 2 פורסים גזר לטבעות, חוצים 4 שיני שום, ומטגנים קלות.
  • 3 חותכים את הגמבות לרצועות, את הפלפל החריף חוצים ל- 2 (מי שאוהב את הדג מאד חריף משאיר את הגרעינים ומי שלא - מוציא אותם), מוסיפים למחבת וממשיכים בטיגון.
  • 4 מוסיפים את הכוסברה הקצוצה, 2 כפות פפריקה מתוקה + 1/2 כף מלח ומערבבים.
  • 5 חותכים את הדג ל- 7 נתחים, וממליחים אותם עם כף מלח.
  • 6 מוסיפים את הדג על הירקות, יוצקים כוס מים ומפזרים 1/2 כף פפריקה מעל הדגים.
  • 7 מכסים את המחבת ומבשלים כ- 20 דקות.
  • 8 מרימים את מכסה המחבת, ועם כף שופכים מהרוטב על פני הדגים, מכסים ומבשלים 20 דקות נוספות.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ מאד לאכול את הדג החריף עם חלת שבת טרייה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.4% 13% 69.4% 13.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב