1. יוצקים רבע כוס שמן למחבת טפלון.
2. פורסים גזר לטבעות, חוצים 4 שיני שום, ומטגנים קלות.
3. חותכים את הגמבות לרצועות, את הפלפל החריף חוצים ל- 2 (מי שאוהב את הדג מאד חריף משאיר את הגרעינים ומי שלא - מוציא אותם), מוסיפים למחבת וממשיכים בטיגון.
4. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה, 2 כפות פפריקה מתוקה + 1/2 כף מלח ומערבבים.
5. חותכים את הדג ל- 7 נתחים, וממליחים אותם עם כף מלח.
6. מוסיפים את הדג על הירקות, יוצקים כוס מים ומפזרים 1/2 כף פפריקה מעל הדגים.
7. מכסים את המחבת ומבשלים כ- 20 דקות.
8. מרימים את מכסה המחבת, ועם כף שופכים מהרוטב על פני הדגים, מכסים ומבשלים 20 דקות נוספות.
9. בתיאבון