דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 121 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות במילוי בוטנים וריבה
שילוב נהדר בין בוטנים לריבה
  • 1 לבחוש את מצרכי הבצק מלבד הקמח, להוסיף את הקמח בהדרגה, ללוש עד לקבלת בצק עדין ורך למגע, לכסות בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעתיים.
  • 2 לערבב את הבוטנים עם הריבה בקערה קטנה, ולהוסיף את תמצית הוניל ותמצית הרום.
  • 3 להכין מהבצק כדורים בגודל אגוז לשטח כל כדור על מסרק רחב, למלא בכפית מהמילוי, לסגור בעדינות, לגלגל בעדינות כלפי חוץ ואז תראו איך המסרק עושה את החריצים בבצק.
  • 4 להבריש בביצה טרופה ולאפות בתנור בחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות. בינתיים לבשל את מצרכי הסירופ כ- 15 דקות ולהשאיר על להבה נמוכה.
  • 5 לטבול את העוגיות בסירופ הסוכר ולהעביר לכלי הגשה.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מסרק רחב חדש (ליצירת החריצים בבצק).

זמן ההכנה כולל את זמן קירור הבצק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 27% 10% 61.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.38 (0.38 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב