מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 192 גרם למנה\יחידה (תלוי בגוודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
- 1 לבשל בסיר עם מים את הביצים עד שמתקשות.
- 2 לבשל בנוסף את תפוחי האדמה והגזרים עד לריכוכם.
- 3 לקרר הכל, לחתוך לקוביות ולהוסיף את המלפפונים החמוצים.
- 4 להוסיף את החרדל, המיונז, המלח והפלפל השחור.
- 5 לערבב הכל ולקרר.
- 6 בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
8.6% |
17.2% |
15.1% |
59.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב