הכי טעים בל"ג בעומר
1. לשטוף היטב את תפוחי האדמה על קליפתם ולייבש היטב.
2. להניח את תפוחי האדמה על תבנית תנור עם נייר אפייה, ולפזר מעל את המלח הגס.
3. לצלות בתנור בחום של 250 מעלות צלזיוס על מצב גריל למשך כשעה וחצי (לבדוק את תפוחי האדמה לאחר כשעה). ניתן לצלות גם על מצב טורבו.
4. להוציא את תפוחי האדמה מהתנור (זהירות, חם מאוד) ולקרר מעט.
5. לחצות את תפוחי האדמה לרוחבם (לא עד הסוף) ולרסק מעט עם מזלג.
6. למזוג את החמאה המומסת ולהמשיך לרסק מעט עם המזלג.
7. לערבב את היוגורט עם העירית הקצוצה ולמלא את תפוחי האדמה.
8. לפזר מעל גבינה צהובה מגורדת וגבינת מוצרלה מגורדת.
9. לתבל במלח ובפלפל שחור לפי הטעם (רצוי גרוסים) ולערבב היטב.
10. לאכול חם ולהרגיש כאילו אתם במדורה!
11. בתיאבון וחג שמח
התבלינים והתוספות במתכון לפי הטעם האישי.