מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 56 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכיות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
מעדן לט"ו בשבט
- 1 להשרות את הפירות היבשים (סה"כ 250 גרם לבחירתכם), האגוזים והשקדים ביין האדום ולהניח בצד.
- 2 להניח בקערה את כל מצרכי הבצק מלבד הקמחים, לבחוש עד לקבלת
- מרקם חלק, להוסיף את הקמחים בהדרגה עד לקבלת בצק עדין ורך. אפשר להוסיף עוד קמח במקרה והבצק רך מאוד.
- 3 לשטח את הבצק על תבנית פיירקס, לסנן את הפירות היבשים, לפזר אותם על הבצק ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד שהבצק משחים.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.9% |
31% |
9.7% |
56.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב