דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מעדן לט"ו בשבט

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 56 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל החיתוכיות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 להשרות את הפירות היבשים (סה"כ 250 גרם לבחירתכם), האגוזים והשקדים ביין האדום ולהניח בצד.
  • 2 להניח בקערה את כל מצרכי הבצק מלבד הקמחים, לבחוש עד לקבלת
  • מרקם חלק, להוסיף את הקמחים בהדרגה עד לקבלת בצק עדין ורך. אפשר להוסיף עוד קמח במקרה והבצק רך מאוד.
  • 3 לשטח את הבצק על תבנית פיירקס, לסנן את הפירות היבשים, לפזר אותם על הבצק ולאפות בחום של 180 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד שהבצק משחים.
  • 4 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

כנסו: ספר המתכונים של אמונה בוארון

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)244436
חלבונים (גרם)4.4 7.87
פחמימות (גרם)2646
מתוכן סוכרים (גרם)11.43 20.43
שומנים (גרם)14.05 25.12
מתוכם שומן רווי (גרם)3.93 7.03
כולסטרול (מ"ג)27.58 49.31
נתרן (מ"ג)63.49113.5
סיבים תזונתיים (גרם)1.31 2.34
מים (גרם)712.51
ויטמין A (מק"ג)11.7220.96
ויטמין B (מ"ג)0.510.91
ויטמין B1 (מ"ג)0.010.02
ויטמין B2 (מ"ג)0.030.06
ויטמין B3 (מ"ג)0.320.58
ויטמין B5 (מ"ג)0.090.17
ויטמין B6 (מ"ג)0.050.09
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)3.125.57
ויטמין B12 (מק"ג)0.020.04
ויטמין C (מ"ג)0.370.66
ויטמין D (מק"ג)0.060.11
ויטמין E (מ"ג)0.190.35
ויטמין K (מק"ג)2.173.88
סידן (מ"ג)9.1916.43
ברזל (מ"ג)0.280.5
מגנזיום (מ"ג)8.9415.99
זרחן (מ"ג)17.4731.23
אבץ (מ"ג)0.10.18
אשלגן (מ"ג)156.9280.49
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.060.1
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.050.09
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.140.25
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.120.22

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.9% 31% 9.7% 56.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.49 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.