דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 90 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת שושנים מבצק שמרים
אחת מעוגות השמרים הטעימות ביותר
  • 1 ללוש את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק רך, להתפיח כשעה, ללוש פעם נוספת ולהתפיח כ- 20 דקות נוספות.
  • 2 לחלק את הבצק ל- 3 חלקים, לרדד כל חלק לעלה ולמרוח על כל חלק ממרח אחר. לגלגל לרולדה ולחתוך לחלקים שווים בגודל 2 ס"מ.
  • 3 לסדר את החלקים השווים בתבנית עגולה משומנת (שורה סיבובית) מכל טעם כשהמילוי כלפי מעלה.
  • 4 למרוח חלמון ביצה טרוף ולאפות בבתנור בחום של 190 מעלות למשך כ- 30 דקות או עד שהעוגה משחימה.
  • 5 לערבב את הדבש והלימון ולמרוח על העוגה בעודה חמה.
  • 6 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה משומנת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.6% 16.6% 9.4% 73.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.2 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב