דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 156 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדת שמרים במילוי תפוחים
נהדר להגשה עם כדור גלידה בטעם וניל
  • 1 להכניס לקערה את כל מצרכי הבצק וללוש לבצק רך ונעים למגע יד.
  • 2 להתפיח את הבצק כשעה וחצי או עד להכפלת הנפח.
  • 3 ללוש שוב מס` דקות ולהתפיח שוב כחצי שעה.
  • 4 בינתיים לבשל על להבה נמוכה את כל מצרכי המילוי למשך כ- 5 דקות ולקרר.
  • 5 לחלק את הבצק לשניים ואת המילוי גם כן לשניים.
  • 6 לרדד כל חלק בצק לעלה, למרוח את מילוי התפוחים ולגלגל לרולדה. להדק בקצוות ולחתוך לעוגיות בגודל הרצוי.
  • 7 למרוח על הרולדות ביצה טרופה ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד להשחמה.
  • 8 לבשל את מצרכי הסירופ הסוכר כרבע שעה וכשהעוגיות עוד חמות להבריש אותן באמצעות מברשת אפייה.
  • 9 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 14.9% 6.9% 76.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב