מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 86 גרם למנה\יחידה (תלוי בגוודל המנה)
- ביצה - 3 Large - סה"כ (162 גרם)
- מלח - 1/2 כפית שטוחה
- סוכר - כפית שטוחה (5 גרם)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
חביתה יפנית כבר אכלתם?, צילום: אלונה להב
- 1 מערבבים היטב את כל המצרכים ויוצקים מחצית מהכמות אל תוך מחבת חמה.
- 2 כשהקצוות מתחילים להתמצק, לוקחים זוג צ`ופסטיקס (נוח יותר - שני תרוודים) ומתחילים לגלול את אחד הקצוות פנימה. ממשיכים לגלול את החביתה עד אשר נוצר גליל חביתה.
- 3 יוצקים אל המחבת את יתרת התערובת, וחוזרים על תהליכי הגלגול עד שיש לנו גליל חביתה עבה ושחום מכל צדדיו - טמאגו יאקי.
- 4 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: זוג צ`ופסטיקס.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0% |
46.5% |
41.4% |
12.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב