דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 172 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה אמנון אפוי ברוטב קארי
הדג שכולנו אוהבים!
  • 1 שוטפים ומנגבים את נתחי פילה האמנון, מפזרים עליהם את המלח ואת מיץ הלימון ומניחים בצד.
  • 2 מערבבים את השמן עם הכוסברה, השום וכל התבלינים.
  • 3 מסדרים את נתחי הדגים על נייר אפייה בתבנית מתאימה ומפזרים את פרוסות הלימון מסביב.
  • 4 מורחים את פרוסות הדגים בתערובת השמן המתובל.
  • 5 מכניסים לתנור בחום של כ- 190 מעלות ואופים כ- 20 דקות או עד להשחמה.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם תפוחי אדמה.

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.1% 17.8% 74.6% 5.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב