דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 108 גרם למנה\יחידה (כ- 12 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 את 200 גרם החמאה הרכה יש להקציף במיקסר עם 1/2 כוס סוכר חום.
  • 2 להוסיף 4 חלמונים אחד אחרי השני בהדרגה.
  • 3 להוסיף כפית תמצית וניל אמיתית, חצי כוס קוקוס, 2 בננות רכות מעוכות למחית ולערבב היטב לעיסה אחידה.
  • 4 להקציף חלבונים עם 3/4 כוס סוכר לקצף בינוני.
  • 5 להוסיף לתערובת החמאה בתנועות קיפול.
  • 6 לנפות כוס קמח קונדיטור, חצי כוס קונפלור - עמילן תירס (או 3 כפות קמח טפיוקה) וכפית אבקת אפייה (מנופים יחד).
  • 7 להוסיף לתערובת בתנועות קיפול עד ספיגה.
  • 8 להוסיף אגוזי מלך ולערבב.
  • 9 לשטח בתבנית (עד 3/4 גובה) ולאפות בתנור בחום בינוני 180 מעלות צלזיוס - רצוי בטורבו.
  • 10 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
יש להיזהר מאפיית יתר, אז תהפוך העוגה ללחם בננות מתוק.

כשיש בננות בזול אני קונה ומקפיאה ביחידות של 4-5. לאחר מכן, מוציאה ומרוקנת את התוכן לעוגה בקלי קלות. ההקפאה מרככת את הבננה ושומרת על טעם עז. מצאתי שהפרדה של הביצים במקום הוספתן שלמות - שומרת על העוגה יותר עסיסית, אז זה שווה את המאמץ. עוגות בחושות עם סוכר חום מקבלות טעם "מעושן" במיוחד עם פירות - אז אני ממירה חצי מכמות הסוכר בסוכר דמררה, או בוזקת מעל הפירות (כמו בעוגות תפוחים).

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 33.2% 6.5% 59.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.51 (0.51 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב