דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

15 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל השושנים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שושני שמרים במילוי ממרח חלבה
בינינו - יש על חלבה?
  • 1 ללוש את מצרכי הבצק היטב עד לקבלת מרקם רך וטוב, ולהשאיר להתפחה למשך כשעה.
  • 2 ללוש את הבצק פעם נוספת ולהניח להתפחה נוספת למשך כ- 20 דקות.
  • 3 לחלק את הבצק לארבעה חלקים, לרדד כל חלק לעלה, למרוח על כל עלה מממרח החלבה ולפזר על כל אחד מהם כף קוקוס טחון.
  • 4 לגלגל כל חלק לרולדה ולחתוך לחלקים שווים.
  • 5 להניח את השושנים על נייר אפייה בתוך תבנית כשהחלק הפתוח כלפי מעלה.
  • 6 למרוח חלמון ביצה ולאפות בתנור בחום של 200 מעלות במשך כחצי שעה או עד להשחמת המאפים.
  • 7 לערבב את הדבש והלימון ולמרוח על על השושנים כשהן עדיין חמות.
  • 8 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.2% 18.1% 10.1% 70.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב