מצרכים למתכון
96 מנות/יחידות, 37 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל העוגיות)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
סיגרים לא חייבים להיות מלוחים
- 1 מניחים בקערת מיקסר את כל מצרכי הבצק ומערבלים עם וו לישה עד לקבלת בצק שמנוני רך, חלק ואחיד.
- 2 מניחים את הבצק על משטח עבודה, יוצרים רולדה ארוכה ושווה, מסמנים עם סכין 12 חלקים וחותכים.
- 3 מכסים את הבצק במגבת למניעת היווצרות קרום.
- 4 מערבבים את כל מצרכי המילוי עד שמתקבל מרקם חלק ויציב.
- 5 לוקחים חתיכת בצק, מרדדים לעיגול וחותכים למשולשים (מכל עיגול מתקבלים 8 משולשים).
- 6 מניחים בקצה הרחב של כל משולש מעט מהמילוי (ניתן בעזרת האצבעות או באמצעות כפית), מגלגלים לצורת קרואסון ומעגלים לחצי ירח.
- 7 מניחים את העוגיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים שווים.
- 8 אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ואופים במשך כ- 20-25 דקות או עד להזהבה קלה של העוגיות.
- 9 מניחים בסיר את מצרכי הסירופ, מבשלים עד להיווצרות מרקם סמיך ומקררים.
- 10 טובלים את העוגיות בסירופ הסוכר, מוציאים אותן בעזרת כף מחוררת
- וטובלים בצלחת קוקוס בתנועות גלגול שתעטופנה את כל צדדי העוגיה.
- 11 ניתן לאחסן את העוגיות בקופסא אטומה לשמירת הטריות.
- 12 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.6% |
26.6% |
6% |
65.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב