מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 74 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אחת העוגות הטעימות והקלות
- 1 מקציפים את החלבונים עם הסוכר כ- 5 דקות עד לקבלת קצב יציב.
- 2 מערבבים במקביל בקערה נפרדת את החלמונים, השמן ומיץ התפוזים.
- 3 מוסיפים את הקמח התופח אל תערובת החלמונים ומערבבים לבלילה חלקה ללא גושים.
- 4 מקפלים בעדינות את תערובת החלבונים אל תערובת החלמונים.
- 5 מעבירים את הבלילה אל תבנית משומנת ואופים בתנור חם שחומם מראש לחום של 180 מעלות במשך כ- 40 דקות או עד שקיסם יוצא יבש.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן לאפות את העוגה גם בסיר פלא או בתבנית עגולה בקוטרים שונים (24/26/28 ס"מ). זמני האפייה משתנים מתבנית לתבנית, ולכן מומלץ לעקוב ולבדוק באמצעות קיסם. ניתן לפדר באבקת סוכר לפי הטעם.
ציוד נדרש: תבנית מלבנית 35x20 ס"מ.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.1% |
28.7% |
10.6% |
60.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב