1. יש לטרוף את הביצה ולערבב ביחד עם החלב.
2. לערבב את הקמח, הסוכר, המלח ואבקת האפייה בקערה נפרדת.
3. לאחד בין שתי התערובות ולהמשיך לערבב עד לקבלת בלילה אחידה ללא גושים.
4. לאחר כמה דקות של עירבוב, להוסיף 2 כפות חמאה מומסת ולהמשיך לערבב כמה דקות נוספות.
5. בכף החמאה הנותרת, למרוח על הטוסטר כדי שהוופלים לא יידבקו.
6. בעזרת מצקת יש לשפוך את הבלילה אל "טוסטר הוופל בלגי" ולסגור את הטוסטר עד להזהבת הוופל (בדרך כלל הטוסטר "מודיע" מתי הוופל מוכן).
7. להגשה עם שוקולד, שיפוד מרשמלו שרוף על האש, יחידת קינדר בואנו וקצפת.
8. בתיאבון
הערכים התזונתיים מתייחסים רק לוופל בלגי ללא התוספות.