דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 118 גרם למנה\יחידה (8-9 יחידות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
וופל בלגי
מתכון לוופל בלגי קל להכנה, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 ממיסים את החמאה ומניחים בצד להתקרר.
  • 2 מערבבים בקערה את כל המצרכים מלבד החלב (כולל החמאה המומסת).
  • 3 מוסיפים את החלב לאט לאט בהדרגה ותוך כדי ערבוב מתמיד.
  • 4 עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומניחים את הבצק בצד כשעה למנוחה.
  • 5 מחממים את המכשיר (מכשיר להכנת וופל בלגי) וכשחם יוצקים אליו מבלילת הבצק שהכנו (בזהירות כדי שלא יגלוש לצדדים). סוגרים את המכשיר (כמו טוסטר) ומודדים 3 דקות באמצעות טיימר.
  • 6 מוציאים את הוופלים מהמכשיר (זהירות - חם). מתקבל וופל בלגי ביתי מושלם שכיף להגיש לצד כדור גלידה, קצפת ותוספות שונות שאוהבים כמו שוקולד חלב, שוקולד לבן, ממרח חלבה, סירופ מייפל אמיתי, מרשמלו קטנים וכל תוספת אחרת שאוהבים!
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
התוספות מאוד מתוקות, ולכן ניתן להפחית עוד קצת את כמות הסוכר בבצק (תלוי בכמה תוספות משתמשים).

ציוד נדרש: טוסטר מיוחד להכנת וופל בלגי.

הערך התזונתי לא כולל את התוספות בעת ההגשה. זמן ההכנה לא כולל את זמן מנוחת הבצק. אפשר להשתמש ביותר חמאה על מנת לקבל וופלים רכים עוד יותר!

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 27.1% 11.7% 61%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.37 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב