מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 194 גרם למנה\יחידה (חצאי פיתות ממולאות (תלוי בכמות מילוי הבשר))
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
עראייס שכיף לאכול
- הכנת העראייס:
- 1 ללוש היטב את כל מצרכי העראיס (מלבד הפיתות ושמן הזית ולהכניס למקרר למשך כ- 20 דקות.
- 2 לחתוך כל פיתה לשני חצאים.
- 3 למלא כל חצי פיתה בתערובת הבשר (אין צורך לטגן את הבשר לפני כן).
- 4 לשמן כל פיתה במעט שמן זית ולצרוב על מחבת פסים עד להשחמה כשפתח הפיתה כלפי מטה. לאחר מכן לצרוב גם בצידי הפיתה.
- הכנת פרוסות הבטטות הצרובות:
- 1 לחתוך את הבטטה לפרוסות.
- 2 לערבב בקערה את שמן הזית, הצ`ילי הגרוס, רוטב הסויה והמלח הגס.
- 3 להוסיף את פרוסות הבטטה למשרה ולערבב היטב.
- 4 לצרוב את הבטטות על מחבת פסים עד להשחמה.
- 5 להגיש כליווי לעראייס ובתיאבון

טיפ למתכון
מומלץ להגיש בזיגוג טחינה לצד פלפל חריף קלוי, סלט עגבניות חריף ופטרוזיליה.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.8% |
35.9% |
23% |
39.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב