דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 445 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

  • טיגון הבשר
  • כתף בקר - 1 ק"ג
    בשר מס` 5 חתוך לפרוסות
  • מלח - כפית שטוחה
  • פלפל שחור - כפית שטוחה
    גרוס
  • שמן קנולה - 3 כפות - סה"כ (30 מ"ל)
    לטיגון
  • שאר המצרכים
  • גזר - 4 יחידות בינוניות ללא קליפה - סה"כ (464 גרם)
    קלופים וחתוכים לחצי
  • בצל - 3 יחידות בינוניות - סה"כ (375 גרם)
    קלופים וחתוכים לחצי
  • שום - 6 שיניים
    גדולים ושלמים
  • שמן קנולה - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
  • מלח - 1/4 כפית שטוחה
  • פלפל שחור - 1/4 כפית שטוחה
  • כמון טחון - 1/4 כפית שטוחה
  • יין אדום - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)
  • מים - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
צלי בשר עם יין
תבשיל צלי נהדר עם ירקות
  • 1 לפזר את המלח והפלפל השחור הגרוס על נתחי הבשר ולהניח בצד 10 דקות.
  • 2 במחבת פסים חמה לחמם את השמן, לסדר את פרוסות הבשר ולהשאיר על להבה גבוהה כ- 2 דקות מכל צד כדי לסגור את הבשר.
  • 3 בסיר אחר לחמם את השמן, לסדר את פרוסות הבשר, את חצאי הגזרים, חצאי הבצל ושיני השום השלמות, לפזר את התבלינים, למזוג את היין ולהביא לרתיחה.
  • 4 להנמיך את הלהבה, לבשל כשעה וחצי או עד שהבשר מתרכך (את המים אפשר להוסיף לפי הצורך בהדרגה).
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.8% 28.7% 50.2% 17.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.43 (0.45 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב