דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 383 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פתיתים עם בצל, שום ופטריות
שדרוג טעים למנת הפתיתים הקלאסית
  • 1 מבשלים את הפתיתים בסיר עם 3 כוסות מים רותחים במשך כרבע שעה.
  • 2 בזמן שהם מתבשלים, מטגנים את הבצל במחבת רחבה במשך כ- 5 דקות.
  • 3 כשהוא מתרכך מעט מוסיפים את השום ומטגנים כ- 2 דקות נוספות.
  • 4 מוסיפים את הפטריות, מנמיכים את האש ומכסים ל- 5 דקות.
  • 5 כשהפתיתים מוכנים מסננים ומוסיפים אותם למחבת, מתבלים, מערבבים, מכבים את האש ומשאירים עם מכסה סגור למשך כ- 5 דקות.
  • 6 מערבבים ומגישים חם.
  • 7 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.9% 10.4% 11.8% 72.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב