מצרכים למתכון
16 מנות/יחידות, 93 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
עוגת אננס טעימה וקלה להכנה
- 1 בוחשים היטב את כל המצרכים לפי הסדר (כולל מיץ האננס, למעט האננס עצמו), ניתן להוסיף עוד קמח במידה והבלילה דלילה. חותכים מספר פרוסות אננס לקוביות ומוסיפים לבלילה (לשמור 1/2 כוס נוספת מהמיץ).
- 2 משמנים ומקמחים תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ ויוצקים את הבלילה לתוכה.
- 3 מסדרים על גבי הבלילה חצאי פרוסות אננס מקומחים במעט קמח, ואופים בחום של 180 מעלות במשך כ- 40 דקות או עד שהעוגה מזהיבה.
- 4 מרטיבים את העוגה בעודה חמה ב- 1/2 כוס מיץ האננס מקופסת השימורים, מקשטים באבקת הסוכר והקוקוס, ומעבירים לכלי הגשה.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 26 ס"מ.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.7% |
26% |
8.5% |
64.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב