דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 743 גרם למנה\יחידה (כל מנה מכילה 2 שוקיים)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף עם תפוחי אדמה ועגבניות
  • 1 לקצוץ את הבצל ולטגן בשמן עד להזהבה קלה.
  • 2 לייבש היטב את השוקיים, להוסיף לסיר ולטגן אותם מכל הצדדים.
  • 3 לקלוף את תפוחי האדמה, לחתוך לשמיניות (או לריבועים) ולהוסיף לסיר.
  • 4 לקצוץ דק את העגבניות ולהוסיף לסיר.
  • 5 לערבב את המים עם רסק העגבניות, המלח, הפלפל השחור, ושני סוגי הפפריקה, ליצוק מעל הכל ולערבב היטב.
  • 6 להביא לרתיחה ולבשל כשהסיר מכוסה כשעה על להבה נמוכה.
  • 7 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
להגיש עם אורז לבן וסלט ירקות.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.6% 15.2% 42% 39.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.2 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב