דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 51 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל אוזני ההמן)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
אוזני המן שקדים במילוי ממרח השחר העולה
אוזני המן פריכות וטעימות, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 בתוך המערבל שמים את כל מרכיבי הבצק, מערבלים במשך כ- 3 דקות עד לקבלת תערובת בצק אחידה.
  • 2 יוצרים כדור, עוטפים בניילון נצמד ושמים בקירור לחצי שעה לפחות.
  • 3 מקמחים את דפי האפייה. מרדדים את הבצק לעובי של 3-4 מ"מ בין 2 דפי אפייה. קורצים עיגולים בקוטר של 6-7 ס"מ באמצעות קורצן או כוס.
  • 4 מניחים כפית ממרח השחר העולה במרכז של כל עיגול. מקפלים לצורת משולש ומפזרים מעל מעט ברס אגוזים.
  • 5 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ- 20 דקות עד לקבלת צבע חום בהיר. מצננים ומגישים.
  • 6 בתיאבון וחג שמח חיוך

הערך התזונתי לא כולל את ברס אגוזי הלוז.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 31% 7.6% 59.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.46 (0.47 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב