מצרכים למתכון
12 מנות/יחידות, 98 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל היחידה)
- תערובת העוגה
- ביצה - 3 Large
- סוכר - 1¼ כוסות - סה"כ (224 גרם)
- סוכר וניל - 2 שקיות - סה"כ (20 גרם)
- שמן קנולה - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)
- מיץ לימון - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
- גרידת לימון - כף (6 גרם)
- קמח תופח - 1½ כוסות - סה"כ (233 גרם)
- פירות יבשים - 0.75 כוס
- סירופ הסוכר (לא חובה)
- מים - 1/2 כוס - סה"כ (120 מ"ל)
- מיץ לימון - 1/4 כוס - סה"כ (60 מ"ל)
- סוכר - 3/4 כוס - סה"כ (134 גרם)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
שילוב מצוין של חמוץ-מתוק בעוגה
- 1 להפריד כ- 3 כפות מתערובת הפירות היבשים עבור קישוט העוגה.
- 2 לבחוש את הביצים עם הסוכר וסוכר הוניל.
- 3 להוסיף בהדרגה את שאר מצרכי תערובת העוגה ולהעביר לתבנית אפייה משומנת ומקומחת היטב.
- 4 לפזר על גבי התערובת את הפירות היבשים ששמרנו בצד, ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך כ- 35 דקות או עד שהעוגה משחימה.
- 5 לבשל את מצרכי הסירופ כ- 5 דקות ולמזוג על העוגה בעודה חמה (לא חובה, אם כי העוגה הזו איננה רטובה).
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן לעשות שימוש באילו פירות יבשים שאוהבים.
הערך התזונתי לא כולל את הפירות היבשים.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.1% |
18% |
6.8% |
75.1% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב