מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 638 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- תוספותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
תודו שבא לכם לארוחת הצהריים
- 1 מחממים את שמן הזית במחבת ומקפיצים את הירקות במשך כ- 10 דקות עד שהם מתרככים מעט.
- 2 בזמן ההקפצה מבשלים בסיר עם הרבה מים את פסטת האורז לפי הוראות היצרן ומסננים.
- 3 מוסיפים את הפסטה למחבת הירקות יחד עם התבלינים.
- 4 מערבבים, טועמים, מתקנים תיבול ומגישים חם.
- 5 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להחליף את הקישוא בזוקיני.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
4.3% |
9.5% |
9.3% |
76.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב