דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 334 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
ארטישוק ממולא בשר עם אפונה
שילוב מופלא של טעמים
  • 1 ללוש היטב בקערה את כל מצרכי תערובת הבשר ולהכניס למקרר ל- 20 דקות לספיגת טעמים.
  • 2 בינתיים, להרתיח את שקית האפונה וכשהיא מוכנה לשטוף ולסנן.
  • 3 לשטוף את הארטישוק ולהרתיח להתרככות קלה.
  • 4 למלא כל תחתית ארטישוק בתערובת הבשר לצורת כדור ולהדק היטב.
  • 5 הכנת הרוטב: לטגן את הבצל הקצוץ עד להזהבה, להוסיף את האפונה ולהמשיך לטגן כ- 10 דקות.
  • 6 להוסיף את הארטישוק הממולא ומים שימלאו כ- 3/4 מהסיר, ולהוסיף את הסלרי והתבלינים.
  • 7 לבשל כ- 45 דקות ומדי פעם להרטיב את הארטישוק הממולא ברוטב.
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
8% 34.9% 35.5% 21.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.61 (0.71 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב