דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 560 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
ביריאני - עוף עם אורז
מנה צבעונית וטעימה
  • 1 במחבת עמוקה לטגן את הבצלים הקצוצים, השום הכתוש והפלפלים החתוכים למשך 5 דקות.
  • 2 להוסיף את רסק העגבניות, הסוכר החום, הצימוקים (1 כוס), אבקת הקארי, אבקת מרק העוף, עלי הדפנה, המלח, הפלפל השחור, הפטרוזיליה (כף אחת קצוצה) והאפונה.
  • 3 להוסיף את האורז (מבושל) (עדיפות לאורז חום או אורז ספרדי) ואת קוביות העוף ולטגן 5 דקות נוספות או עד שמוכן.
  • 4 להוציא את עלי הדפנה ולהגיש.
  • 5 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
את מה שבישלנו לפני הוספת האורז והעוף, ניתן להגיש על האורז והעוף המוכנים ולוותר על סעיף 3 באופן ההכנה.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן לשדרג לבריא יותר על ידי שימוש באורז מלא והורדת אבקת המרק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.9% 12.6% 41% 41.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.16 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב