דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

9 מנות/יחידות, 311 גרם למנה\יחידה (8-10 מנות (תלוי בגודל המנה))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
צלי כתף בקר עם בצל, דבש, צ`ילי וסילאן
אוי איזה צלי מושלם!
  • 1 להרתיח את כתף הבקר (נתח מס` 5) עם הפפריקה, הכורכום, הכמון, עלי הדפנה והפלפל האנגלי, לבשל כשעתיים ולקרר לחלוטין.
  • 2 לחתוך את הנתח לפרוסות.
  • 3 לטגן את הבצל, להוסיף את פרוסות הבשר ולטגן כרבע שעה.
  • 4 להוסיף את הבטטה והפול, ולבשל במים רותחים (למלא כמות של כ- 3/4 סיר).
  • 5 להוסיף את הצ`ילי המתוק, הדבש, הסילאן, הכוסברה והתבלינים, ולבשל כ- 3 שעות על אש נמוכה.
  • 6 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. הערך התזונתי לא כולל את גרגירי הפלפל האנגלי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.1% 13.7% 50.5% 32.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב