דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 277 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עלי מנגולד ממולאים בשר ואורז
ממולאים טעימים במיוחד - בואו ללמוד איך להכין!
  • 1 לחתוך את עלי מנגולד (עלים לבד וגבעולים לבד. בגבעולים אפשר להשתמש
  • כתחתית לממולאים).
  • 2 מערבבים את האורז, הבשר ושאר מצרכי הממולאים הנוספים ומניחים בצד.
  • 3 חולטים את עלי המנגולד במים רותחים ומקררים.
  • 4 מניחים על כל עלה 2 כפות מתערובת הבשר והאורז, מקפלים את הצדדים, מגלגלים ומסדרים בתוך סיר שטוח.
  • 5 מערבבים את כל מצרכי הרוטב ומוזגים מסביב למנגולד הממולא.
  • 6 מכסים את הסיר, מביאים לידי רתיחהלמשך 2 דקות, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כחצי שעה או עד שהאורז מוכן. אם נשאר לכם מהתערובת אפשר למלא
  • כרוב או ירקות אחרים.
  • 7 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.8% 18.7% 24.5% 52%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב