דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 337 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פילה אמנון בקראסט פנקו ופיסטוקים
מנת דג מפנקת במיוחד
  • 1 מכינים את הסלט: מבשלים את חתיכות הקישוא בכף שמן למשך 5-7 דקות על אש בינונית. מוסיפים השום ומערבבים. אחרי דקה מוסיפים את הפטרוזיליה, הסויה, החומץ הבלסמי, הסילאן ואת הקלמנטינה, וממשיכים לבשל עוד 2 דקות. מסירים מהאש, מוסיפים את הקשיו ומיץ הלימון, ומתבלים במלח ופלפל.
  • 2 מכינים את הדג: מערבבים את הפנקו, הפיסטוקים, המלח הגס והאורגנו לצורך ציפוי הדג. מורחים כל פילה ב- 1/3 כף שמן ומפזרים עליהם את תערובת הציפוי.
  • 3 אופים את הדג בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך כ- 10 דקות (תלוי בגודל הדג ובסוג התנור) עד שהציפוי זהוב והדג רך.
  • 4 מניחים על צלחת מהסלט, מעל את הדג (עם הציפוי למעלה) ומגישים חם.
  • 5 בתיאבון חיוך

התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3.9% 19.3% 45.3% 31.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.25 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב