דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 153 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עראיס הודו עם שמן זית
קל, טעים וממכר, צילום: תפיקו הפקות
  • 1 מערבבים את בשר ההודו עם הבצל, השום, הבהרט והפטרוזיליה.
  • 2 חוצים את הפיתות לשני כיסים ומחלקים את התערובת בין חצאי הפיתות.
  • 3 מברישים בשמן זית או טובלים בשמן זית משני הצדדים.
  • 4 צולים את הפיתות 2-3 דקות על גריל או בטוסטר עד להזהבה.
  • 5 מגישים עם טחינה וסלט ירקות.
  • 6 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 14.7% 44.1% 40.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב