מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 153 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- מתאבניםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
קל, טעים וממכר, צילום: תפיקו הפקות
- 1 מערבבים את בשר ההודו עם הבצל, השום, הבהרט והפטרוזיליה.
- 2 חוצים את הפיתות לשני כיסים ומחלקים את התערובת בין חצאי הפיתות.
- 3 מברישים בשמן זית או טובלים בשמן זית משני הצדדים.
- 4 צולים את הפיתות 2-3 דקות על גריל או בטוסטר עד להזהבה.
- 5 מגישים עם טחינה וסלט ירקות.
- 6 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.4% |
14.7% |
44.1% |
40.8% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב