דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מתכון וידאו

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 153 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • מתאבניםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 מערבבים את בשר ההודו עם הבצל, השום, הבהרט והפטרוזיליה.
  • 2 חוצים את הפיתות לשני כיסים ומחלקים את התערובת בין חצאי הפיתות.
  • 3 מברישים בשמן זית או טובלים בשמן זית משני הצדדים.
  • 4 צולים את הפיתות 2-3 דקות על גריל או בטוסטר עד להזהבה.
  • 5 מגישים עם טחינה וסלט ירקות.
  • 6 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)311203
חלבונים (גרם)28.52 18.6
פחמימות (גרם)2617
מתוכן סוכרים (גרם)0.53 0.35
שומנים (גרם)9.49 6.19
מתוכם שומן רווי (גרם)1.92 1.25
כולסטרול (מ"ג)63.33 41.3
נתרן (מ"ג)328.98214.55
סיבים תזונתיים (גרם)0.25 0.16
מים (גרם)66.1243.12
ויטמין A (מק"ג)7.024.58
ויטמין B (מ"ג)6.073.96
ויטמין B1 (מ"ג)0.060.04
ויטמין B2 (מ"ג)0.160.1
ויטמין B3 (מ"ג)4.592.99
ויטמין B5 (מ"ג)0.820.53
ויטמין B6 (מ"ג)0.430.28
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)10.016.53
ויטמין B12 (מק"ג)0.310.2
ויטמין C (מ"ג)3.492.28
ויטמין D (מק"ג)0.170.11
ויטמין E (מ"ג)0.290.19
ויטמין K (מק"ג)30.5119.9
סידן (מ"ג)29.6719.35
ברזל (מ"ג)1.651.08
מגנזיום (מ"ג)24.2415.81
זרחן (מ"ג)185.71121.12
אבץ (מ"ג)2.651.73
אשלגן (מ"ג)284.35185.45
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.270.83
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.040.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.980.64
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.940.61
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.770.5

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.4% 14.7% 44.1% 40.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.17 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.