דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 336 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
ספגטי בולונז ברוטב עגבניות
  • 1 לקצוץ את הבצל והשום, ולחתוך לחתיכות קטנות את הגזרים.
  • 2 לטגן בשמן את הבצל עד שמזהיב, להוסיף את הגזר והשום ולתת לו טיגון של כמה דקות תוך כדי ערבוב.
  • 3 להוסיף את הבשר הטחון ולטגן עד לשינוי הצבע שלו.
  • 4 להוסיף את רסק העגבניות והתבלינים, לערבב ולהוסיף 2 כוסות מים.
  • 5 לבשל על אש נמוכה עד לספיגת כל הנוזלים.
  • 6 לבשל את המקרוני לפי הוראות היצרן.
  • 7 להוסיף את המקרוני לסיר הבשר ולתת לו ערבוב אחרון ולהגיש.
  • 8 שיהיה בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.5% 10.6% 19.1% 67.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.13 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב