מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 341 גרם למנה\יחידה
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
מעדן מהמטבח הבוכרי
- 1 לנקות ולצלות את הכבדים מן הדם.
- 2 לחתוך את הכבדים לחתיכות קטנות. לקצוץ את הירק דק.
- 3 בסיר לחמם שמן, לטגן את הכבדים, להוסיף את הירק והאורז ולערבב. 4. להוסיף את התבלינים ואת המים עד שיכסה את כל האורז.
- 5 לבשל עד לספיגת הנוזלים ושהאורז מוכן.
- 6 בתיאבון

ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
אפשר להכין בלי בשר כתוספת או להחליף את הכבדים בחזה עוף.
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5% |
9.1% |
38.7% |
47.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב