דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
מעדן מהמטבח הבוכרי

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 341 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
  • 1 לנקות ולצלות את הכבדים מן הדם.
  • 2 לחתוך את הכבדים לחתיכות קטנות. לקצוץ את הירק דק.
  • 3 בסיר לחמם שמן, לטגן את הכבדים, להוסיף את הירק והאורז ולערבב. 4. להוסיף את התבלינים ואת המים עד שיכסה את כל האורז.
  • 5 לבשל עד לספיגת הנוזלים ושהאורז מוכן.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להכין בלי בשר כתוספת או להחליף את הכבדים בחזה עוף.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

עוד הצעות למתכונים

הצטרפו אל דף הפייסבוק של פזית

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)14844
חלבונים (גרם)13.5 3.96
פחמימות (גרם)175
מתוכן סוכרים (גרם)0.3 0.09
שומנים (גרם)3.16 0.93
מתוכם שומן רווי (גרם)0.88 0.26
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.040.01
כולסטרול (מ"ג)235 68.88
נתרן (מ"ג)1,172343.46
סיבים תזונתיים (גרם)1.73 0.51
מים (גרם)257.8175.57
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)1,922563.28
ויטמין B (מ"ג)11.683.42
ויטמין B1 (מ"ג)0.150.04
ויטמין B2 (מ"ג)1.010.3
ויטמין B3 (מ"ג)6.221.82
ויטמין B5 (מ"ג)3.631.06
ויטמין B6 (מ"ג)0.390.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)271.7579.65
ויטמין B12 (מק"ג)8.82.58
ויטמין C (מ"ג)30.618.97
ויטמין E (מ"ג)0.850.25
ויטמין K (מק"ג)359.68105.43
סידן (מ"ג)76.5322.43
ברזל (מ"ג)6.932.03
מגנזיום (מ"ג)27.418.03
זרחן (מ"ג)203.1259.54
אבץ (מ"ג)1.970.58
אשלגן (מ"ג)320.8294.04
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.030.01
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)00
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.030.01
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.10.03
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.10.03

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5% 9.1% 38.7% 47.2%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.11 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.