עוגה בחושה שכולם אוהבים
1. לבחוש במטרפה ידנית את הביצים, הסוכר וסוכר הוניל.
2. להוסיף בהדרגה את השמן, מיץ התפוזים, גרידת התפוז והקמח, ובסוף את המים החמים.
3. לחלק את הבלילה לשניים: חלק אחד שיהיה עם 3/4 מהבלילה ולהעביר
לתבנית מאורכת ומשומנת, בחלק השני להוסיף שוקולית, לבחוש היטב כדי שלא יהיו גושים, לצקת על הבלילה הבהירה בתבנית ולערבב בעדינות בעזרת קיסם.
4. לאפות בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה או עד שהעוגה משחימה.
5. בתיאבון