דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 103 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת שיש בחושה
עוגה בחושה שכולם אוהבים
  • 1 לבחוש במטרפה ידנית את הביצים, הסוכר וסוכר הוניל. להוסיף בהדרגה את השמן, מיץ התפוזים, גרידת התפוז והקמח, ולבסוף את המים החמים.
  • 2 לחלק את הבלילה לשניים: חלק אחד שיהיה עם 3/4 מהבלילה ולהעביר לתבנית מאורכת ומשומנת, בחלק השני להוסיף שוקולית, לבחוש היטב כדי שלא יהיו גושים, לצקת על הבלילה הבהירה בתבנית ולערבב בעדינות בעזרת קיסם.
  • 3 לאפות בחום של 180 מעלות למשך כחצי שעה או עד שהעוגה משחימה.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית אפייה מאורכת.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 26.7% 9.2% 64%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.36 (0.37 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב